Порше Захід Новини

Audi вже сьогодні формує світ завтрашнього дня. З прогресивними технологіями, пристрасною творчістю та новою філософією суспільства. Відкрийте для себе різноманітність наших моделей Audi.

  1. Новини
  2. НОВИЙ ФЕЙСЛІФТИНГ МОДЕЛІ AUDI SQ7
20.02.2024
Новини від Audi

НОВИЙ ФЕЙСЛІФТИНГ МОДЕЛІ AUDI SQ7

Доступний до замовлення

1

Висока продуктивність та індивідуальність.


Позашляховик Audi SQ7 підкреслює свої потужні технічні характеристики спортивним дизайном. Просторий салон зі змінною концепцією внутрішнього простору полегшує повсякденне життя в багатьох ситуаціях.


Потужність - 507 к.с.
Прискорення (0–100 км\год) - 4,1 сек.
Крутний момент - 770 Нм

Image



Задоволення від динаміки.


Отримайте високий рівень комфорту під час руху та спортивної керованості. У позашляховику Audi SQ7 використовуються технології для підвищення динаміки водіння і надзвичайно потужний двигун V8.


 
«S» — це ознака відмінності.


Завдяки спеціальним додатковим елементам S-серії у новому дизайні позашляховик Audi SQ7 випромінює чисту спортивність.

Image
Image


Захоплююча технологія освітлення.


Завдяки матричним світлодіодним фарам HD Matrix і заднім цифровим OLED‑ліхтарям із чотирма різними світловими малюнками з відповідною динамічною анімацією ви можете надати вашому автомобілю індивідуального вигляду.

 
 
«S» — це вражаючий інтер’єр.


У позашляховику Audi SQ7 кожна поїздка стає особливою подією. Благородний дизайн інтер’єру з характерними для S-серії елементами випромінює спортивність і стиль.

Image
Image



Концепція багатофункціонального простору.


Тут знайдеться достатньо місця для всіх попутників і їхнього багажу. Задні сидіння plus та третій ряд сидінь дозволяють по‑різному розподіляти простір салону.

Потужні характеристики.

Спортивна динаміка водіння та високий рівень комфорту в позашляховику Audi SQ7 поєднують один одного. Завдяки інноваційним технологіям підвіски, приводу quattro та потужному V8 він забезпечує захоплюючу динаміку та неперевершену стійкість на дорозі.

Image

Ефективний зовнішній вигляд.

Позашляховик Audi SQ7 у сірому кольорі Daytona з ефектом перламутру та з панорамним скляним дахом знає, як справити враження. 22-дюймові колісні диски з червоними гальмівними супортами завершують імпозантний вигляд.


Прогресивність через «S».


Численні елементи в стилі серії «S» підкреслюють спортивність позашляховика Audi SQ7. Передня частина автомобіля з ефектними бамперами та решіткою Audi Singleframe символізує фізичну міць.

Image
Image

Яскравий і виразний.


Позашляховик Audi SQ7 вражає не лише своєю продуктивністю, але й новими елементами дизайну передньої та задньої частини автомобіля, такими як повітрозабірники, дифузор і вихлопні патрубки. Кільця Audi у двовимірному дизайні також є характерною ознакою нової мови дизайну.


Прагне вперед, навіть не рухаючись.


Для Audi SQ7 доступні п’ять нових дизайнів дисків, наприклад 22-дюймові диски від Audi Sport у багатоспицевому дизайні S, чорного кольору з ефектом «металік», відполіровані до глянцю із зовнішнього боку. Чорні гальмівні супорти підсилюють спортивний вигляд.

Image

Прогресивність, перетворена на світло.

Завдяки матричним світлодіодним фарам HD Matrix з лазерним світлом Audi і заднім цифровим ліхтарям OLED ви можете вибрати один з чотирьох світлових малюнків, які відтворюватимуть виразну світлову анімацію. У задні ліхтарі вбудовано датчик наближення, який активує всі OLED-сегменти нерухомого автомобіля, щойно наближаються інші учасники дорожнього руху.

Image


Сім в одному.


З опційним третім рядом сидінь автомобіль здатен вмістити до семи пасажирів. Для всіх задніх сидінь доступні кріплення для дитячих крісел ISOFIX. Сидіння другого і третього ряду можна скласти, отримавши до 1921 літра простору для перевезення речей.

Найкраще місце – на кожному місці.


Отимальну бічну підтримку забезпечують передні спортивні сидіння plus зі шкіри Valcona arras червоного кольору з тисненням «S», ромбовим візерунком стібків і контрастною строчкою антрацитового кольору. Сидіння і спинка, а також поперекова опора регулюються пневматично, щоб пристосуватися до ваших контурів.

Image
Image


Просторовий звук.


Пориньте у дивовижні звукові виміри. 3D-звук аудіосистем Bang & Olufsen ще більше розширює простір. На вибір доступні дві системи преміум-якості з 17 або 23 динаміками та динамічною компенсацією шуму під час руху.

Неперевершений з Audi exclusive

Перетворіть свій Audi SQ7 на автомобіль, що дарує натхнення, такий саме неповторний, як ви, — за допомогою Audi exclusive. Завдяки вишуканому декору, різнокольоровій шкіряній оббивці та індивідуально підібраному лакофарбовому покриттю із широким асортиментом кольорів. Саме такий, яким його бачите ви.

Image
Image

З радістю готові надати додаткову інформацію та відповісти на Ваші запитання.
Будемо раді вітати Вас у колі своїх постійних клієнтів!

Якщо Вас зацікавила саме ця комерційна пропозиція, Ви можете звернутись до консультантів відділу продажу автомобілів Audi.

Автоцентр «Порше Захід» - офіційний дилер Audi
вул.Вишнева,1а
с. Софіївська Борщагівка
Тел. (044) 393-44-44
Тел. 0-800-300-393 (безкоштовно з усіх операторів України)

Антон Кожемякін

Продавець-консультант
Телефон +38044 393 44 44 1335
Мобільний телефон +38067 516 87 56
Факс 

Ярослав Моніч

Продавець-консультант
Телефон +38044 393 44 44 1311
Мобільний телефон +38067 536 93 79
Факс 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.