Порше Захід Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Світова премʼєра нового Passat Variant
31.08.2023
Новини від Volkswagen

Світова премʼєра нового Passat Variant

Нове покоління бізнес-класу від Volkswagen

1

Абсолютно новий, але впізнаваний. Все ще Passat, і досі Variant. Силует знайомий поколінням, але із цілковито новими технологіями. Тихий і просторий Passat Variant пропонує високий рівень комфорту під час подорожей та буде додатково доступний з новим адаптивним керуванням шасі DCC Pro та новими сидіннями ergoActive із пневматичним приводом точок тиску функції масажу. В той же час, місце водія зазнало революційних змін та являє собою абсолютно нову розробку на базі нового покоління мультимедійних систем.

Image
Image
Image

Новий 48 В "мʼякий гібрид". Новинка на борту Passat - це 48 В м'який гібридний привід eTSI потужністю в 150 к.с., який перетворює кінетичну енергію в електричну та дозволяє "планувати" без використання двигуна внутрішнього згоряння: наприклад, на затяжних схилах або під час руху накатом.

Image

Новий просторовий дисплей. Volkswagen повністю реорганізував вишуканий інтер'єр. Особливо вражає стрімкий просторовий дисплей - стильний, функціональний та прогресивний. Технічною платформою тут слугує MIB4 - новітнє покоління модульної мультимедійної матриці, яке послідовно враховує побажання водіїв Volkswagen та їх зворотний звʼязок.

Image
Image

Світова прем'єра DCC Pro. Адаптивна підвіска DCC Pro представляє собою новий рівень технологій та комфорту. Її діапазон максимальної динаміки та найвищого комфорту встановлює стандарти в класі середнього розміру. Це стало можливим завдяки технології з двома клапанами на стійці, яка використовується в автомобілях Volkswagen вперше. Сидіння ergoActive Plus з пневматичною масажною функцією на 10 камер також демократизують технології преміального сегменту. Завдячуючи збільшеній на 50 мм колісній базі, а також збільшенням на 50 мм місця для ніг на задньому ряду та об'єму багажника до 1920 літрів, Passat Variant ідеально підходить як універсальний автомобіль для бізнесу та дозвілля.

Image

У новому Passat Variant перемикання передач вперше виконується за допомогою селектора на рульовій колонці з інтуїтивним принципом управління: перемикач повертається вперед на позицію D для руху вперед і назад на позицію R для руху назад, а режим паркінгу активується, натисканням на бокову частину перемикача.

Наявність та наповнення майбутніх комплектацій, а також доступна палітра двигунів і опційного обладнання для України ще не визначені, але ми обовʼязково повідомимо Вас про всі деталі щодо нового Passat, як тільки отримаємо більше інформації.
 

* Автомобіль перебуває на стадії прототипу і ще недоступний для продажу. Зображення та комплектація автомобіля наведені для ілюстрації та можуть відрізнятися від наявних у офіційних дилерів Volkswagen на території України, а також можуть містити опційне обладнання, доступне за додаткову плату.

Image

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.