Порше Захід Новини

Audi вже сьогодні формує світ завтрашнього дня. З прогресивними технологіями, пристрасною творчістю та новою філософією суспільства. Відкрийте для себе різноманітність наших моделей Audi.

  1. Новини
  2. Новий фейсліфтинг моделі Audi Q7
20.02.2024
Новини від Audi

Новий фейсліфтинг моделі Audi Q7

Доступний до замовлення

1

Універсальний автомобіль з вишуканим дизайном.

Повний привід quattro та спортивний дизайн, імпозантні пропорції та простір для семи осіб — позашляховик Audi Q7 вражає своїми потужними характеристиками та високою придатністю для повсякденного використання.

Image


Дизайн у великих розмірах.


Пропорції позашляховика Audi Q7 створюють вражаючий ефект у кольорі Ascari Blue Metallic. Великі розміри продовжуються в просторому салоні — тут достатньо місця для семи осіб.



Захоплююча технологія освітлення.


Завдяки матричним світлодіодним фарам HD Matrix і заднім цифровим OLED‑ліхтарям із чотирма різними світловими малюнками з відповідною динамічною анімацією ви можете надати приладам зовнішнього освітлення індивідуального вигляду.

Image
Image


Динамічність поєднується з жагою до пригод.


Під час руху, навіть на високих швидкостях, стандартний повний привід quattro, потужні двигуни та ходова частина з регульованими амортизаторами забезпечують неперевершені ходові якості. Надихайтеся динамікою позашляховика Audi Q7.


Атмосфера преміум класу для гарного самопочуття.


Насолоджуйтесь приємним відчуттям дотику і естетикою вишуканих матеріалів та надзвичайним комфортом, наприклад, завдяки функціям масажу та вентиляції сидінь. Також доступний з третім рядом сидінь на замовлення.

Image

Міць та елегантність в екстер’єрі.

Новий позашляховик Audi Q7 демонструє свої позашляхові гени завдяки класичній архітектурі quattro та потужній плечовій лінії. Вражаюча решітка радіатора Audi Singleframe, кільця Audi у плоскому двовимірному дизайні та, зокрема, дизайнерські особливості пакету екстер’єру S line надають автомобілю спортивного характеру.

Image


Довершена спортивність.


Дифузор з інтегрованими вихлопними патрубками свідчить про рушійну силу позашляховика Audi Q7. Кільця Audi спереду та ззаду у двовимірному дизайні є характерною ознакою нової мови дизайну. За бажанням пакет екстер'єру S line зі спойлером S на кромці даху завершить ексклюзивний стиль.


Прогресивний зовнішній вигляд.


З пакетом екстер’єру S line ви підкреслюєте спортивність позашляховика Audi Q7. Сюди входять глянцевий пакет і спортивна адаптивна пневматична підвіска. Ефектна передня частина також вирізняється бампером у стилі S line кольору кузова та великими повітрозабірниками.

Image
Image


Дизайн, що запам'ятовується.


Вражаючі 21-дюймові легкосплавні колісні диски темно-сірого матового кольору у дизайні «5 подвійних рукавів» створюють прогресивну естетику позашляховика Audi Q7. Інші колісні диски розміром від 19 до 22 дюймів доступні на замовлення.

Прогресивність, перетворена на світло.

Завдяки матричним світлодіодним фарам HD Matrix і заднім цифровим OLED‑ліхтарям ви можете вибрати один з чотирьох світлових малюнків, які відтворюватимуть виразну світлову анімацію. У задні ліхтарі вбудовано датчик наближення, який активує всі OLED-сегменти нерухомого автомобіля, щойно наближаються інші учасники дорожнього руху.

Image
Image

Сім в одному.

З опційним третім рядом сидінь автомобіль здатен вмістити до семи пасажирів. Для всіх задніх сидінь доступні кріплення для дитячих крісел ISOFIX з верхнім ременем Top Tether. Сидіння другого і третього ряду можна скласти, отримавши до 1908 літрів простору для перевезення речей.

Image


Салон: якість, яку помічаєш одразу.


Для вашого позашляховика Audi Q7 доступні нові декоративні вставки з дерева, алюмінію або карбону. Матові декоративні вставки з шліфованого алюмінію з лінійним тисненням silver підкреслюють гармонійне загальне враження від вашого автомобіля.

Image
Image

Де краще сісти? Будь-де.


Оптимальну бічну підтримку забезпечують передні спортивні сидіння plus зі шкіри Valcona з тисненням «S», ромбовим візерунком стібків і контрастною строчкою сірого кольору. Сидіння і спинка, а також поперекова опора регулюються пневматично, щоб пристосуватися до ваших контурів.


Просторовий звук.


Пориньте у дивовижні звукові виміри. 3D‑аудіосистема Bang & Olufsen ще більше розширює простір. На вибір доступні дві системи преміум-якості з 17 або 23 динаміками та динамічною компенсацією шуму під час руху.

Image

Динамічна універсальність.

Позашляховик Audi Q7 дає вам відчуття свободи, щоб ви могли впевнено рухатися вперед. Спортивна динаміка водіння, придатність до руху бездоріжжям і тягове зусилля до 3,5 тонн роблять його незамінним універсальним автомобілем.

Image


Задоволення від керування на вищому рівні.


Для точної керованості та чудового зчеплення з дорогою позашляховик Audi Q7 вже у базовій комплектації оснащений повним приводом quattro. Завдяки дорожньому просвіту, що збільшується до 254 мм, ви можете насолоджуватися різними стилями водіння.

Потужне буксирування, легке маневрування.


Опціональний висувний фаркоп з електроприводом перетворює позашляховик Audi Q7 на буксирувальник з тяговим зусиллям до 3500 кг. Асистент причепа полегшує маневрування та може спрямовувати причіп у вказаному вами напрямку під час руху заднім ходом.

Image
Image


Інтелектуальна підтримка.


Дозвольте системам допомоги водієві підтримувати вас під час водіння. Автопілот паркування з дистанційним керуванням Remote Parking Assistant plus замість вас виконає заїзд та виїзд з місця для паркування, а ви можете навіть не сідати у свій позашляховик Audi Q7.


Потужна динаміка.


На вибір доступні потужні двигуни, які забезпечують легке керування вашим позашляховиком Audi Q7. Додатково можна обрати адаптивну пневматичну підвіску Adaptive Air Suspension sport — спортивну пневматичну підвіску для високодинамічного водіння з підвищеним комфортом.

Image
Image

З радістю готові надати додаткову інформацію та відповісти на Ваші запитання.
Будемо раді вітати Вас у колі своїх постійних клієнтів!

Якщо Вас зацікавила саме ця комерційна пропозиція, Ви можете звернутись до консультантів відділу продажу автомобілів Audi.

Автоцентр «Порше Захід» - офіційний дилер Audi
вул.Вишнева,1а
с. Софіївська Борщагівка
Тел. (044) 393-44-44
Тел. 0-800-300-393 (безкоштовно з усіх операторів України)
 

Антон Кожемякін

Продавець-консультант
Телефон +38044 393 44 44 1335
Мобільний телефон +38067 516 87 56
Факс 

Ярослав Моніч

Продавець-консультант
Телефон +38044 393 44 44 1311
Мобільний телефон +38067 536 93 79
Факс 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.